Carla van Viegen opnieuw lijst­trekker Partij voor de Dieren Pijnacker-Nootdorp


26 oktober 2017

Pijnacker-Nootdorp, 26 oktober 2017 – Het landelijk bestuur van de Partij voor de Dieren heeft Carla van Viegen opnieuw voorgedragen als lijsttrekker voor de Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp. De lijst en het verkiezingsprogramma worden op 19 november a.s. tijdens het partijcongres ter goedkeuring voorgelegd aan de leden. In maart 2018 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad.

Van Viegen is al sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. De Partij voor de Dieren is de afgelopen vier jaar met één zetel vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp. De partij heeft invloed kunnen uitoefenen door vooral de vinger op de zere plek te leggen bij onderwerpen over dierenwelzijn, natuur en milieu. Ook de zorg voor ouderen, mensen met een beperking, andere zorgbehoevenden en kinderen is een continu aandachtspunt voor de partij, naast het belang van goede sportmogelijkheden en cultuur.

Door inzet van de partij is er aandacht gekomen voor vuurwerkoverlast, is er een dierenwelzijnsnota opgesteld en komen er veel extra bomen in de gemeente.

Lijsttrekker Van Viegen: "Ik zal mij blijven inspannen voor een gezonde en leefbare omgeving en de zorg voor kwetsbare mensen en dieren. We hopen het zetelaantal te kunnen verdubbelen en nog meer te kunnen bereiken voor de gezondheid van en goede zorg voor onze inwoners, meer natuur, een groene en gezonde leefomgeving en het welzijn van dieren. Daar blijf ik me met hart en ziel voor inzetten!”

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren tegen verkoop gemeentelijke Eneco-aandelen

Pijnacker, 15 oktober 2017 – De Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp is tegen de verkoop van de gemeentelijke Eneco-aa...

Lees verder

Partij voor de Dieren: geen vermaak met uil bij Intratuin Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker, 10 november 2017 – Intratuin Pijnacker organiseert een evenement met het thema’ Harry Potter’. Hierbij kunnen bezo...

Lees verder