Partij voor de Dieren zegt het met muziek in de politiek in Pijnacker-Nootdorp


17 februari 2022

Pijnacker-Nootdorp, 17 februari 2022 De Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp houdt op zaterdag 26 februari en zaterdag 5 maart twee muzikale campagnedagen in het centrum van Pijnacker en Nootdorp. Het thema op die dagen is: ‘Zeg het met muziek in de politiek’.

Op zaterdag 26 februari zal de Partij voor de Dieren ‘s middags aanwezig zijn op het Raadhuisplein in Pijnacker met muzikale ondersteuning van een flamengozangeres Erminia Fernández Córdoba en troubadour Martijn Breeman. Zij zullen nummers over dieren, natuur en milieu ten gehore brengen. Ook ons Tweede Kamerlid Christine Teunissen zal hierbij aanwezig zijn. U kunt met haar en onze kandidaten van de Partij voor de Dieren in gesprek gaan over ons programma en over wat u belangrijk vindt.

Op zaterdag 5 maart zal de Partij voor de Dieren ’s-middags aanwezig zijn op het Paradeplein in Nootdorp. Een lokale singer-songwriter, Lucas Verhoeff, heeft speciaal voor de Partij voor de Dieren een nummer gecomponeerd over het belang van de goede zorg voor onze planeet en wat we zelf kunnen doen. Hij zal dit nummer spelen en het zal later ook online worden gepubliceerd. Ook hier kunt u met kandidaten van de Partij voor de Dieren spreken over ons programma en over wat u belangrijk vindt.

Lijsttrekker van de Partij voor de Dieren Pijnacker-Nootdorp, Carla van Viegen: ‘Muziek en de natuur hebben meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie zou denken. Beide inspireren, brengen ons in contact met wie we zijn met voor iedereen een andere betekenis. Ze raken ons in ons hart en geven weer waar we voor staan, wat onze waarden zijn en onze zingeving is. Omdat het meer zegt dan woorden vinden we het belangrijk om onze campagne dit thema mee te geven. We zullen ook een online muziekwedstrijd houden. Daarbij kunnen mensen hun favoriete nummer over dieren, natuur en milieu opsturen. Dat kan ook weer anderen inspireren. De winnaar wordt beloond met een mooie prijs.’

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Pijnacker-Nootdorp lanceert verkiezingsprogramma

Pijnacker-Nootdorp, 8 februari 2022 – De Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp heeft haar gemeentelijke verkiezingsprog...

Lees verder

Meer dan duizend ganzen verstikt in Pijnacker

Pijnacker-Nootdorp, 20 februari 2022 – Uit antwoorden van het college van B&W op schriftelijke vragen van de Partij voor de D...

Lees verder

Betrokken personen

Carla van Viegen

Carla is sinds 2014 fractievoorzitter PvdD. Zij wil dieren, milieu en kwetsbare groepen een stem geven en de gemeente groener maken!

Annemieke Hulsbergen

Nootdorper Annemieke Hulsbergen is raadslid van buiten de raad en zet zich in voor dierenwelzijn, een groene gemeente en duurzame energie.