Doe mee


De afdeling Zuid-Holland met een gekozen provinciaal bestuur bestaat sinds 26 juni 2011. Het is een actieve afdeling, die campagnes voert voor verkiezingen, zowel landelijk als gemeentelijk, voor de provincie, waterschappen en het Europese Parlement. Daarnaast brengen we met diverse acties de grondbeginselen, visie en doelstellingen van de partij onder de aandacht van burgers in onze provincie. Met dank aan alle actieve leden! Eenmaal per jaar organiseren we een algemene ledenvergadering waarvoor alle leden in Zuid-Holland uitgenodigd worden.

De fracties in Zuid-Holland
In Zuid-Holland hebben we momenteel negen gemeenteraadsleden. Drie in Leiden en twee in zowel Pijnacker-Nootdorp als Den Haag. In Rotterdam en Gouda hebben we elk 1 gemeenteraadslid. Ook hebben we twee Statenleden in de Provinciale Staten van Zuid-Holland en vier vertegenwoordigers in twee Waterschappen, te weten het Hoogheemraadschap van Delfland en het Hoogheemraadschap van Rijnland.

5 enthousiaste werkgroepen
We zijn er trots op dat we inmiddels vijf actieve werkgroepen hebben. Dat zijn Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden en Rotterdam. In verkiezingstijd voeren ze actief campagne en daarbuiten organiseren ze regelmatig evenementen om de Partij voor de Dieren onder de aandacht te brengen. Denk daarbij aan opruimacties, filmvertoningen, flyeracties en lezingen. Daarnaast ondersteunen ze samen met de Afdeling Zuid-Holland onze volksvertegenwoordigers in Zuid-Holland.

Interesse?
Wilt u meer over ons weten? Of actief worden bij een van de werkgroepen of in uw eigen woonplaats? Stuur dan een email ter attentie van Martine Vrolijk via zuidholland@partijvoordedieren.nl of via de onderstaande contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zien u graag bij een van onze activiteiten!

Esther Groenewegen, voorzitter afdeling Zuid-Holland

Contactgegevens afdeling Zuid-Holland:

Partij voor de Dieren afdeling Zuid-Holland
p.a. Maaswijkstraat 15
2586 CA Den Haag
E-mail: zuidholland@partijvoordedieren.nl

Onze social media:
Facebook
Twitter