Ellen Keizer wint foto­wed­strijd ‘dieren in de natuur’


26 maart 2018

Pijnacker-Nootdorp, 26 maart 2018 – Ellen Keizer is de winnares van de fotowedstrijd die de Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp had uitgeschreven in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. De opdracht was om foto’s in te zenden van dieren in de natuur in Pijnacker-Nootdorp. Keizer won met een foto van vliegende ganzen boven de Ackerdijkse Plassen.

De winnares krijgt haar foto deze week op canvas afgedrukt overhandigd. Als nummer twee is geëindigd Petra van de Zande met ‘reiger bij in ochtendzon Dobbeplas’ en nummer drie is geworden Pam Niekus met ‘Zwarte ibis in de Groenzoom’. In totaal zijn er 49 foto’s ingezonden.

De jury bestond uit de gemeenteraadskandidaten van de Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp. De foto’s werden beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: foto’s van in het wild levende dieren in de natuur in Pijnacker-Nootdorp én of het technisch een mooie foto was.

Fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp, Carla van Viegen: “Er zijn werkelijk schitterende foto’ s ingezonden en het was moeilijk om te kiezen. Ook in Pijnacker-Nootdorp is de natuur prachtig als je er oog voor hebt en dat moeten we koesteren. De Partij voor de Dieren gaat het gemeentebestuur vragen of alle ingezonden foto’s een mooie plek kunnen krijgen in het gemeentehuis. Ook komen er een aantal op onze fractiekamer te hangen, zodat we er van kunnen blijven genieten.”

Winnende foto Vliegende ganzen Ackerdijkse Plassen, Ellen Keizer

Nummer 2L Reiger in de ochtendzon Dobbeplas, Petra van de Zande

Nummer 3: Zwarte ibis in de Groenzoom, Pam Niekus

Gerelateerd nieuws

Meer aandacht voor popmuziek in Pijnacker-Nootdorp

De Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp wil dat er meer aandacht komt voor popmuziek in het cultuurbeleid van Pijnacke...

Lees verder

Biomassacentrale in Pijnacker slecht voor mens, dier en milieu

Pijnacker-Nootdorp, 4 april 2018 – De bouw van een biomassacentrale in Pijnacker is een slechte zaak voor mens, dier en milie...

Lees verder