Tech­nische vragen Beheerplan Buiten­sport 2019-2022


Indiendatum: sep. 2019

1. In het plan staat dat vanaf 1 januari 2020 geen chemische bestrijdingsmiddelen meer op de sportvelden worden gebruikt door de sportverenigingen. Hoe wordt dit gecontroleerd en gehandhaafd vanaf 1 januari 2020?

2. Indien een gewoon grasveld vervangen wordt door een kunstgrasveld, welke invloed heeft dit dan op het (regen)water absorberend vermogen van het veld en de ondergrond. Indien er een negatieve invloed is, hoe wordt dit gecompenseerd?

3. In paragraaf 7.1.1. wordt toegelicht dat de ontwikkeling van innovatieve kunstgras oplossingen volop in beweging is. Kan ik deze paragraaf van het plan zo interpreteren dat wanneer er een betere oplossing komt dan rubber infill, de gemeente hier meteen op zal overgaan bij nieuwe aanleg van kunstgrasvelden?

4. In het plan staat dat de bestaande armaturen worden vervangen door LED tijdens reguliere vervangingswerkzaamheden. Wanneer verwacht u dat alle 186 armaturen vervangen zijn door LED?

Met vriendelijke groet,

Annemieke Hulsbergen

PvdD

Indiendatum: sep. 2019
Antwoorddatum: 21 sep. 2019

Klik hier voor de antwoorden.

Wij staan voor:

Help mee aan een betere wereld

    Word lid Doneer

Betrokken persoon

Annemieke Hulsbergen

Nootdorper Annemieke Hulsbergen is raadslid van buiten de raad en zet zich in voor dierenwelzijn, een groene gemeente en duurzame energie.